Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: tortille, odsmażana czerwona fasola - przesmażyliśmy fasolę z puszki z czerwoną cebulą i kuminem, gęsta kwaśna śmietana, ser queso duro - użyliśmy cheddara, awokado, 4 jajka rozkłócone z małą ilością mleka.

SPOSÓB WYKONANIA: Z jajek usmażyć jajecznicę. Pod koniec dodać ser, aby się rozpuścił. Tortille smarować fasolą, a na nią wyłożyć jajecznicę, śmietanę i awokado. Złożyć na pół i serwować.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo lubię takie potrawy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !