Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 75 dag filetów z białej ryby, pół szklanki mąki, 3 - 4 łyżki oliwy, drobno posiekany czosnek, sól, pieprz, natka pietruszki, papryka, kawałki limonek.

SPOSÓB WYKONANIA: Rybę panierować w mące. Smażyć na rozgrzanej oliwie na średnim ogniu przez 3 - 4 minuty. Odwrócić i posypać posiekanym czosnkiem. Smażyć kolejne 3 - 4 minuty. Następnie szybko odwrócić jeszcze raz aby chwilę podsmażyć powierzchnię z czosnkiem. Osuszyć na papierowym ręczniku. Oprószyć natką, papryką, solą i pieprzem. Podawać z sałatką, tortillami, ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !