Sposób przygotowania

Filety namoczyć przez 2-3 godziny (jesli chcemy żeby były delikatniejsze możemy je namoczyć w mleku). Cebulę obrać i pokroić w równe plasterki. Przygotować kilka krążków cebuli (zewnętrzne z plasterków), które posłużą nam do spięcia filetów. Reszte drobno posiekać. Każdy filet zwinać w rulonik i nałożyć na niego krążek cebuli. Ułożyć na półmisku, do środka włożyć 1-2 łyżki śmietany, posypać posiekana cebulą oraz pieprzem. Można posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    uwielbiam śledzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ładnie podane.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniały pomysł z tymi obrączkami,brawo!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !