Sposób przygotowania

Z awokado usunać pestke i wyjać miąższ. Dodać do niego pozostałe składniki i utrzeć na jednolitą masę. Podawać do pieczywa, krakersów itp

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Sprostowanie: miały byc 2-3 łyzki majonezu.
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    Napewno pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    musi byc pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Nie lubię awokado ale spróbuję.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajne i zdrowe \"smarowidło\" do pieczywa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !