Sposób przygotowania

Miękkie masło należy utrzeć z żółtkami jaj oraz solą. Białka należy ubić na sztywną pianę z odrobiną soli i połączyć je z żółtkami, dodać kaszę i całość lekko wymieszać. Kluski należy kłaść za pomocą łyżki na gotującą się zupę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    też takie robię i smakują wyśmienicie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nie lubię tego
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    zaryzykowałbym spróbowanie
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    to chyba dobre dla dzieci
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    można spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajniutkie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    robię od czasu do czasu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajne kluseczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !