Sposób przygotowania

Udka oczyszczamy, myjemy a następnie gotujemy. Ugotowane studzimy a następnie smarujemy miodem i posypujemy przyprawami. Układamy na ruszcie i grillujemy, aż się ładnie zarumienią, a skórka będzie chrupiąca. Co jakiś czas polewamy winem. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    korczak sam w sobie jest smaczny,mozna przyzadzac go na tysiac sposobow
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ja również przyrządzam udka na grillu i muszę przyznać.... są znakomite:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    dobre :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi być pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    tęsknię za grillem
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    ale bym takie zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepis idealny na sezon grillowy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    już się nie mogę doczekać grillowania :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !