Sposób przygotowania

Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w cienkie paski, przyprawić sosem sojowym, czosnkiem, pieprzem i solą. Wymieszać, odstawić na godzinę do lodówki. Płatki kukurydziane pokruszyć, wymieszać z bułka tartą i z tartym serem. Panierować mięso w jajku a potem w panierce. Smażyc na głębokim oleju, osączyć nadmiar tłuszczu. Popruszyć papryka w proszku, podawać z sosem do mięs grillowanych.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ladnie wygladaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !