Sposób przygotowania

Rozmrożone filety z halibuta podzielić na porcje, skropić je sokiem z cytryny, następnie oprószyć solą i pieprzem. Całe jajka należy roztrzepać. Halibuta obtaczać w mące, następnie zanurzać w jajku i smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    rybki pychotka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    moja ulubiona rybka
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię ryby
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    halibuta jeszcze nie złowiłem
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetyczna rybka
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie znam tego hali buta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    moja ulubiona ryba
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    z halibutem nie miałem jeszcze przyjemności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ryba dobra rzecz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię:)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !