Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut panierowany

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z halibuta 80 dag
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut panierowany

Rozmrożone filety z halibuta podzielić na porcje, skropić je sokiem z cytryny, następnie oprószyć solą i pieprzem. Całe jajka należy roztrzepać. Halibuta obtaczać w mące, następnie zanurzać w jajku i smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 24.02.2014 11:29
smaczna rybka
Katarzyna59 17.02.2014 10:17
pyszna rybka
IKrakowianka 16.11.2012 17:30
bardzo lubię:)
KasiaK90 20.05.2012 08:28
pyszności
BozenA 07.05.2012 07:40
mmm
BozenA 07.05.2012 07:40
mmm
Adamorek 27.07.2011 11:17
super
ewa84 31.05.2011 22:12
apetyczna
Kate131 31.05.2011 08:48
ryba dobra rzecz
szajba2 14.04.2011 16:58
z halibutem nie miałem jeszcze przyjemności
Zoso 25.03.2011 20:33
moja ulubiona ryba
Barbara55 21.02.2011 14:54
nie znam tego hali buta
gosia47-47 18.02.2011 17:16
apetyczna rybka
kielcok1 05.02.2011 11:26
halibuta jeszcze nie złowiłem
rakow2
rakow2 04.12.2010 13:27
lubię ryby
ewelinapac 01.09.2010 08:31
moja ulubiona rybka
Bartolomeo 07.06.2010 07:11
fajny przepis
TyTaN 30.05.2010 22:20
rybki pychotka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak