Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz w miodzie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

arbuz do smaku
miód do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz w miodzie

Arbuza kroimy na części. Odkrawamy skórkę i wybieramy pestki, również te białe. Oczyszczonego kroimy w kostkę. Rozkładamy do salaterek i polewamy miodem. Wkładamy do lodówki na ok 30-60 min. Najlepiej smakuje mocno schłodzony. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 28.09.2013 00:02
pyszności taki arbuz
Seba 04.09.2013 09:34
bardzo smaczne
RenataZ-et 02.10.2012 20:11
prosty ale pyszny deser
#DELETED#Małgorzata711527256155
#DELETED#Małgorzata711527256155 13.05.2012 23:45
miodzio
ronald88 06.09.2011 09:04
super
IZABELA29 01.08.2011 12:32
arbuza lubię pod każdą postacią .
Anna146 26.06.2011 10:47
ciekawy deser
Agnik 08.05.2011 10:53
fajne
pioge7 24.03.2011 17:34
super
banditka 04.09.2010 07:18
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak