Sposób przygotowania

Arbuza kroimy na części. Odkrawamy skórkę i wybieramy pestki, również te białe. Oczyszczonego kroimy w kostkę. Rozkładamy do salaterek i polewamy miodem. Wkładamy do lodówki na ok 30-60 min. Najlepiej smakuje mocno schłodzony. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    ciekawy deser
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    arbuza lubię pod każdą postacią .
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    miodzio
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    prosty ale pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszności taki arbuz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !