Sposób przygotowania

Marchewkę i pietruszke utrzec na tarce jarzynowej, cebule drobno posiekac. Wszystko razem połączyć, dodac przecier pomidorowy, 3 łyżki wody, sól , pieprz i olej- wymieszać. Wyłożyć do naczynia żaroodpornego, wyrównać. Rybe skropić cytryną, natrzec sola i pieprzem i ułożyć na warzywach, zalać majonezem. Naczynie przykryc przykrywką i włozyc do nagrzanego piekarnika na około 20-30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !