Sposób przygotowania

Mięso rozbijamy, nacieramy solą, pieprzem i czosnkiem. Panierujemy w mące, jajku i w pomieszanych ziarnach siemienia lnianego i słonecznika. Pieczemy na oleju z obu stron. Podajemy z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące , nie robiłam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Musi być bardzo chrupiący :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Musi być bardzo chrupiący :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    jak go usmażyć zeby sie nie spalił?
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    kotlet wkładany na rozgrzany tłuszcz i pieczemy na wolnym ogniu, gdy ziarna słonecznika będą rumiane oznacza to, że kotlet jest już upieczony (tak jak na zdjęciu) :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mmm..pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !