Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Krok 1

Kapustę kiszoną z marchewką odcisnąć z kwasu. Jeśli jest zbyt kwaśna, dolać wody, przepłukać i odcisnąć ponownie. Moja była w sam raz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    smaczne byłoby też z ziemniaczkami w mundurkach, może jutro zrobie na obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dobry pomysł na zimowy obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno było smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    dla mnie smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    supcio supcio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !