Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 głowa
ogórki kwaszone 5 sztuk
rzodkiewka 4 sztuki
cebula 1/2 sztuki
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską poszatkować dość drobno, następnie przełożyć do salaterki. Cebulę obrać z łupinek, drobno posiekać, dodać do kapusty. Rzodkiewkę obrać i wraz z ogórkami kiszonymi zetrzeć na tarce jarzynowej i dodać do sałatki. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 27.01.2014 15:43
smaczna surówka
Wafelek2601 01.04.2013 10:10
pycha do obiadku
Magula 14.07.2012 19:49
fajnie wygląda w tej miseczce
IKrakowianka 16.02.2012 19:43
bardzo lubię takie surówki
Agnik 17.12.2011 21:23
super
kriso 16.05.2011 19:18
ciekawy przepis
szajba2 13.04.2011 16:21
jadłem kiedyś taką surówkę
Wokalista 29.03.2011 13:08
mniami
gosia561 25.03.2011 15:14
zdrowo wygląda
Barbara55 20.02.2011 14:14
surówkę zawsze można zrobić
kielcok1 04.02.2011 14:54
zawsze można skubnąć
ANITA15 01.02.2011 18:18
jest łatwa
hastalavista 09.12.2010 16:37
świetna!
rakow2
rakow2 03.12.2010 14:21
taką robię
Tika4444 21.11.2010 19:03
prosta i fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak