Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować dość drobno, następnie przełożyć do salaterki. Cebulę obrać z łupinek, drobno posiekać, dodać do kapusty. Rzodkiewkę obrać i wraz z ogórkami kiszonymi zetrzeć na tarce jarzynowej i dodać do sałatki. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z oliwą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prosta i fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ANITA15

    jest łatwa
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    zawsze można skubnąć
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    surówkę zawsze można zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowo wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    mniami
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    jadłem kiedyś taką surówkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie surówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    fajnie wygląda w tej miseczce
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha do obiadku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !