Sposób przygotowania

Cielęcinę pokroić na kotlety( 4- 5 sztuk), oprószyć ją solą i pieprzem, natrzeć przyprawą do mięs. Następnie panierować w jajku, bułce tartej i sezamie. Na patelni rozgrzać oliwę i smażyć na niej kotlety z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ojjj smacznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Pyszne kotleciki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    apetyczne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię kotlety
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre kotlety to podstawa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    schrupałbym takiego
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    apetycznie sie zrobiło...
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smakowite:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !