Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem ucierać dodając po jednym jajku i stopniowo dodając pozostałe składniki. Utrzeć na puszysty krem. Przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej tartą bułką foremki. Piec ok.1 godz. w temp. 180*C
Mozna ciasto podzielić nqa 2 części i do jednej dodać kakao. Wyłożyć do formy ciasto ciemne na jasne.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    brakuje oleju w składnikach
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    niema oleju w składnikach a tego typu babki są zawsze dobre
  • -1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    oleju nie ma, ale przepis bardzo apetyczny! Moja rodzinka uwielbia babki, więc na pewno wypróbuję wkrótce ten przepis:)
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Przepraszam, gapa ze mnie, nie zauważyłam! Do tej babki dodaje się 6 łyżek oleju.
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Robiłam wyszła wspaniała !!! Polecam wszystkim ;-)
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    fajnie wygląda tak domowo ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znana i dobra.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !