Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa do ciast

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 15 dag
margaryna 15 dag
kakao 1 łyżka
woda 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa do ciast

Margarynę roztopić, dodać pozostałe składniki. Powoli doprowadzić do wrzenia. gotową chwilę do połączenia się składników.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.07.2015 17:44
Też tak robię.
Marzena40 05.04.2011 11:50
super
pioge7 15.02.2011 14:58
super
ewasylwia 05.10.2010 13:23
zawsze się przydaje
caroline1983 08.08.2010 19:14
Robię podobna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak