Sposób przygotowania

Jabłka obieramy, przekrawamy na pół i wycinamy nasienie z pestkami. Jabłka ścieramy na tarce o małych oczkach. Do jabłek dodajemy majonez i sok, mieszamy dokładnie. Gotowe wkładamy do lodówki by się schłodziło. Sos podajemy zimny. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie robiłam jeszcze takiego
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę kiedyś zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł na szybki i pyszny sos
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    ja robię z musem z pieczonych jabłek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !