Sposób przygotowania

2/3 obranych i umytych ziemniaków zetrzeć na drobnej tarce, 1/3 na drobniejszych oczkach tarki jarzynowej. Cebulę zetrzeć na normalnej tarce jarzynowej. Dodać pieprz i sól do smaku. Smażyć placki na złoty kolor. Po przewróceniu, na stronę usmażoną położyć po plasterku żółtego sera. Zanim placki się dopieką ser się ładnie roztopi. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    pycha
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Proste a jakie smaczne!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo smacznie wyglądają.Podajesz je ze śmietaną?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    uwielbiam placki ziemniaczane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Z serem jeszcze nie jadłam placka ziemniaczanego. Jednak podejrzewam, że jest smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam te placuszki:)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    teraz będzie przerwa z plackami bo będa nowe ziemniaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !