Sposób przygotowania

Na brytfannie kładziemy warstwę rozwałkowanego ciasta kruchego (przepis: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/26626/przepis-podstawowy-na-kruche-ciasto-.html). W misce doprawiamy masę serową, według uznania, np skórka pomarańczową i aromatem. Gotowa masę serową wykładamy na kruche ciasto, pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 st przez około 50 minut. Po wystygnięciu sernik polewamy polewą czekoladową i obsypujemy wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super bo szybki i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Uwielbiam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyrósł Ci pięknie,ja gdy używam gotowego twarogu z wiaderka zawsze mam mizerne efekty,sernik nie wyrasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Fajny ten serniczek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajny wyszedł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !