Sposób przygotowania

Szynkę należy natrzeć dokładnie czosnkiem. Z oliwy, soli, pieprzu, majeranku należy przygotować marynatę i dokładnie wysmarować nią szynkę. Odstawić na 2- 3 godziny, żeby mięso nabrało smaku. Po tym czasie szynkę należy przełożyć do naczynia żaroodpornego i posypać posiekaną drobniutko cebulką. Podlać odrobiną wody. Mięso należy piec około 1,5 godziny w piekarniku nagrzanym do 200- 220 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    No pysznie się prezentuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    upieczona w domku najlepsza:)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam ją :P
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    super żarcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Takie domowe wędliny są najlepsze, kupione się nie umywają!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super szynka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !