Sposób przygotowania

Margarynę, mąkę i ser posiekać nożem. Zagnieść ciasto. Chwilę potrzymać w lodówce. Pokroić w prostokąty, nakładać dżem albo powidła, formułować rożki i piec na złoty kolor w temp. 180 st. Po upieczeniu posypać pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Często je robię dla mojej małej
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Często je robię dla mojej małej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Uwielbiam takie ciasteczka:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    mniam to za mało powiedziane :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    pyszne:D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !