Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rożki serowe

3.0
(20)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 kostka
mąka 25 dag
ser biały 25 dag
proszek do pieczenia 1/2 łyżeczki
sól szczypta
cukier puder do posypania
dżem po trochu

Przepis i sposób przygotowania na: Rożki serowe

Margarynę, mąkę i ser posiekać nożem. Zagnieść ciasto. Chwilę potrzymać w lodówce. Pokroić w prostokąty, nakładać dżem albo powidła, formułować rożki i piec na złoty kolor w temp. 180 st. Po upieczeniu posypać pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anka1 31.05.2012 16:23
pyszne:D
kotlet 10.11.2011 23:12
mniam to za mało powiedziane :)
joanna77 07.09.2011 17:53
mniam
Robert10 07.09.2011 16:45
znakomite
IZABELA29 19.06.2011 12:55
pomysłowe
barbara11561 19.06.2011 10:20
Uwielbiam takie ciasteczka:)
Joanna132 21.04.2011 08:53
pycha
malaczarna23 15.02.2011 15:08
smaczne
Iwusia 06.02.2011 10:28
bardzo smaczne :)
plocia 28.12.2010 16:54
Często je robię dla mojej małej
plocia 28.12.2010 16:54
Często je robię dla mojej małej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak