Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i usmażyć na maśle.Dodać pieczarki i smażyć do odparowania soku. Wlać mleko i gotować ok 15 min. Zaprawić mąką i przyprawić do smaku. Można dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię podobne - właśnie z pietruszką. Super sprawa.
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawy przepis nigdy nie robiłam na mleku
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Anna, radzę spróbować, warto! Pozdrawiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobry sos.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !