Sposób przygotowania

Ogórki obrać, pokroić w plasterki i posolić. Odstawić na co najmniej 15min i odlać powstały sok. Do ogórków dodać sok z cytryny , cukier, pieprz i 2-3 łyżki dobrej śmietany i b. drobno pokrojony koperek. Wymieszać i... SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    coś dla mnie bo z dodatkiem cebuli nie przepadam
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ja też robię bez cebuli:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    mniam
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Brak śmietany na zdjęciu, a koper położony w całości! Gdzie zdjęcie efektu końcowego potrawy?
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pewnie, można i tak.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !