Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa na gęsto

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa na gęsto

w fasolce odcinamy końcówki, gotujemy w osolonej wodzie, nastepnie wrzucamy na rozgrzaną patelnie z tłuszczem, posypujemy bułka tarta i smażymy ok 5 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 12.04.2011 15:50
lubię fasolkę na gęsto
Barbara55 18.02.2011 18:58
bardzo lubię taką fasolkę z ziemniakami
kielcok1 02.02.2011 15:44
lubię fasolkę z tartą bułką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak