Sposób przygotowania

Mięso pokroić na płaty i dobrze rozbić (ale nie poprzerywać ). Natrzeć vęgetą i odłożyć na 15 min. Następnie otoczyć w mące i obsmażyć na rozgrzanym smalcu na rumiano. mięso przełożyć do garnka, a na pozostałym tłuszczu obsmażyć cebulę i czosnek. Dołożyć je do mięsa, włożyć przyprawy, podlać niewielką ilością ciepłej wody i dusić do miękkości Powstały sos mozna podbić smietaną. SMACZNEGO

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Amira

    pychotka, uwielbiam wołowinkę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    dobre;)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne są bardzo lubiane przez moją rodzinkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Syty obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !