Sposób przygotowania

Fasolę przebrać, umyć i namoczyć (najlepiej na noc) w przegotowanej wodzie. Następnie ugotować ją w wodzie, w której się moczyła. Boczek, kiełbasę i pokrojoną w drobną kosteczkę cebulę wysmażyć na patelni. Dodać do ugotowanej na 3/4 fasoli dodać wędlinę z cebulką. Chwilę pogotować i dodać koncentrat. Przyprawić wg. smaku. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Apetycznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Uwielbiam, a ta wygląda bardzo apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ja też lubię fasolkę, Twoja wygląda bardzo apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Uwielbiam ją.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !