Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Zagnieść ciasto, podzielić na 3 części, do jednej dodać kakao. Jasną i ciemną porcje zamrozić, a 3 upiec. Po upieczeniu położyć dżem i zetrzeć ciemna warstwę.
Następnie wlać ubite białka (4 białka + 1 szk cukru + 1 kisiel)
Na wierzch zetrzeć białą część Piec na złoty kolor

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Silver Teaspoon

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mienta

    prezentuje się smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    musi być bardzo dobre;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andrzej8

    Super ciasteczko do kawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Wspaniałe ciacho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie takei ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno bardzo smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !