Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa szparagowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szparagi 150 g
ziemniaki młode 1 sztuki
mąka 1 łyżeczka
oliwa 2 łyżeczki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa szparagowa

szparagi podzielić na niewielkie kawałki ziemniaki pokroić w drobną kostkę w garnku zasmażyć mąkę z oliwą zalać niewielką ilością zimnej wody wymieszać zagotować wsypać ziemniaki i szparagi bez główek doprawić gotować ok 10 minut po 5 minutach dodać główki szparagów

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 29.01.2012 10:39
pyszna
pioge7 04.12.2010 17:04
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak