Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: pół szklanki majonezu, pół szklanki drobno posiekanych orzechów włoskich, ćwierć szklanki białego wytrawnego wina, 2 - 3 ząbki czosnku, sok z cytryny, cukier, sól, pieprz.

SPOSÓB WYKONANIA: Drobno posiekany czosnek utrzeć z solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Wymieszać z majonezem i winem, połączyć z orzechami, wlać do słoika, przykryć, wstawić na 1 - 2 godziny do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ciekawe połączenie składników...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pysznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !