Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 6 jajek ugotowanych na twardo i przekrojonych na połówki, 2 łyżki posiekanych zielonych oliwek, 2 łyżki posiekanych kaparów, 2 łyżki posiekanych rzodkiewek, 1 rozgnieciony na pastę filet anchois, 1 łyżka majonezu, 1 łyżka jogurtu naturalnego, 1 łyżka posiekanej natki pietruszki.

SPOSÓB WYKONANIA: Z jajek wyjąć żółtka. Wymieszać je z oliwkami, kaparami, anchois i rzodkiewkami. Dodać majonez i jogurt. Wymieszać i doprawić solą oraz pieprzem. Przegotowanym farszem nadziać połówki jajek. Posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pychotka!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    ciekawe ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    To moje klimaty, czuje, ze bedzie pysznosciowe.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !