Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane kaparami, oliwkami, anchois i rzodkiewkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
kapary
oliwi
anchois
rzodkiewka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane kaparami, oliwkami, anchois i rzodkiewkami

SKŁADNIKI: 6 jajek ugotowanych na twardo i przekrojonych na połówki, 2 łyżki posiekanych zielonych oliwek, 2 łyżki posiekanych kaparów, 2 łyżki posiekanych rzodkiewek, 1 rozgnieciony na pastę filet anchois, 1 łyżka majonezu, 1 łyżka jogurtu naturalnego, 1 łyżka posiekanej natki pietruszki.

SPOSÓB WYKONANIA: Z jajek wyjąć żółtka. Wymieszać je z oliwkami, kaparami, anchois i rzodkiewkami. Dodać majonez i jogurt. Wymieszać i doprawić solą oraz pieprzem. Przegotowanym farszem nadziać połówki jajek. Posypać posiekaną natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara40 24.03.2011 18:58
To moje klimaty, czuje, ze bedzie pysznosciowe.
Joanna117
Joanna117 21.10.2010 20:03
mniam
banditka 07.09.2010 13:04
ciekawe ;)
wedith1 18.07.2010 11:49
Pychotka!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak