Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po haitańsku

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba
limonki
marchew

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po haitańsku

SKŁADNIKI: 90 dag ryby - użyliśmy dorsza, 3 szklanki wody, 2 limonki, pół szklanki cebuli dymki, 1 średnia posiekana cebula, pół szklanki pokrojonej w plasterki marchewki, 1 posiekany ząbek czosnku, 3 łyżki pasty pomidorowej, 1 łyżeczka natki pietruszki, 1 łyżeczka tymianku. Sól, pieprz, ostra papryka.

SPOSÓB WYKONANIA: W garnku wymieszać wszystkie składniki za wyjątkiem ryby. Gotować 10 minut. Następnie włożyć rybę i gotować ok. 10 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 25.04.2012 09:09
super
buksiak12 27.08.2010 12:17
super sprawa
Dorota71 27.08.2010 11:22
ciekawe jak smakuje
Emilia22 27.08.2010 10:46
fajny przepis
agata1722
agata1722 29.07.2010 14:55
przepysznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak