Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 8 bułek do hot dogów, 8 kiełbasek, 1 cebula, 1/4 główki zielonej kapusty, 1 opakowanie chipsów ziemniaczanych (ok. 15 dag), majonez, musztarda, keczup.

SPOSÓB WYKONANIA: Cebulę pokroić na kawałki i zmiksować na drobno przy pomocy robota kuchennego. Tak samo postąpić z kapustą. Pokruszyć drobno chipsy. Ugotować kiełbaski i pogrzać bułki. Na przekrojoną wzdłuż bułkę kłaść kiełbaskę, a następnie cebulę, kapustę oraz chipsy. Doprawić majonezem, musztardą i keczupem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    Hot dogi z chipsami, kto by pomyślał! Wydaje się to mieć sens :) Aż jestem ciekawa jak mi to wyjdzie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    z chipsami :)) ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !