Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wenezuelski hot - dog

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki do hot-dogów
kiełbaski
kapusta zielona

Przepis i sposób przygotowania na: Wenezuelski hot - dog

SKŁADNIKI: 8 bułek do hot dogów, 8 kiełbasek, 1 cebula, 1/4 główki zielonej kapusty, 1 opakowanie chipsów ziemniaczanych (ok. 15 dag), majonez, musztarda, keczup.

SPOSÓB WYKONANIA: Cebulę pokroić na kawałki i zmiksować na drobno przy pomocy robota kuchennego. Tak samo postąpić z kapustą. Pokruszyć drobno chipsy. Ugotować kiełbaski i pogrzać bułki. Na przekrojoną wzdłuż bułkę kłaść kiełbaskę, a następnie cebulę, kapustę oraz chipsy. Doprawić majonezem, musztardą i keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 22.03.2012 08:59
fajne
Jolanta40 18.03.2012 13:14
z chipsami :)) ciekawe
Smakosz6 12.12.2011 09:54
mniam
Karolina92 04.10.2010 19:51
Hot dogi z chipsami, kto by pomyślał! Wydaje się to mieć sens :) Aż jestem ciekawa jak mi to wyjdzie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak