Sposób przygotowania

Wątróbkę należy podzielić na dość duże kawałki i piec na ruszcie, po upieczeniu, miękką zdjąć i rozdrobnić widelcem lub przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa. Połączyć ją z posiekaną i uduszoną na oleju cebulą, do smaku doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    lubie taka watrobke,nawet i z cebulka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Nigdy tak nie robiłam wątroby - ale muszę spróbować :)
  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    też spróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    uwielbiam wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Nie rozumiem po co mielić wątróbkę - a ta na zdjęciu na pewno jest w kawałkach i w dodatku w sosie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    uwielbiam wątróbkę
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super taka wątróbka, ziemniaki i surówka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    super obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super sosik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    i smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    robię bardzo podobną, jest świetna, nie wiem jak można tego nie lubić!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowe i smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczna wątróbka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !