Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowa

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 400 gram
woda 2 litry
marchewka 2 sztuki
ziemniaki 3 sztuki
pietruszka 1 sztuka
seler mała 1 sztuka
por 1/2 sztuk
sól
mięso od szynki 1/2 kg
majeranek
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa

Fasolę moczymy dzień wcześniej. Do garnka wrzucamy fasole wlewamy wodę, i gotujemy z pół godziny, i dodajemy pozostałe składniki. Warzywa wcześniej kroimy w kostkę. Doprawiamy solą, majerankiem, wyciskamy czosnek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 11.01.2014 18:36
wygląda bardzo smacznie
Ewelina38 13.11.2013 13:15
ta zupka wygląda dokładnie na taką jaką lubię najbardziej :)
Wojt@s
Wojt@s 01.08.2013 14:51
świetny przepis
gosia1988 15.07.2013 11:41
wyśmienita zupka
Alex_M 05.05.2013 12:33
wspaniala zupka
IwonaKa 29.01.2013 12:36
smaczna zupka,uwielbiam fasolową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak