Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona pasta z topionego sera

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser topiony 20 dag
szpinak ugotowany, posiekany 2 łyzki
masło 1,5 łyzki
szprotki wędzone 3 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
rzeżucha 1 (posiekana)

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona pasta z topionego sera

Masło ucierać z serem topionym, szpinakiem i z kawałkami szprotek wędzonych. Po uzyskaniu jednolitej masy dodać posiekaną rzeżuchę. Przyprawić do smaku pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 07.07.2013 19:12
ciekawy i zdrowy pomysł na paste
Andysz 05.11.2012 12:38
mmm pyszności;)
pipi765 17.01.2012 10:53
bardzo często robię i super przepis
Patrycja33 12.04.2011 17:28
pychotka
bogumiła3 17.09.2010 20:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak