Sposób przygotowania

Galaretkę podgrzać, wlać wino. Pomarańczę i cytrynę dokładnie umyć, otrzec nieco skórki i wycisnąć sok do galaretki. Wymieszać z musztardą, przyprawić do smaku pieprzem i imbirem. Oziebić w lodówce.
Podawać do mięs, najlepiej do drobiu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na sos.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !