Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, wkładamy do garnka, dodajemy sól i wodę, gdy wszystko zagotuje się, odlewamy wodę i wlewamy szklankę czystej wody. Gotujemy na półmiękko (ok 15 minut), nastepnie dodajemy ocet i posiekany koperek. Oddzielnie z margaryny i mąki robimy lekką zasmażkę, którą łączymy z kapustą. Wszystko razem gotujemy do miękkości (ok 5-10 minut). Doprawiamy do smaku solą.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo ją lubię, jest zdrowa i zarazem smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takiej surówki nie znałem, a wygląda bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !