Sposób przygotowania

Z pieczarek odciąć nóżki.Mięso,nóżki pieczarek,cebulę posiekać,przesmażyć na oleju i ostudzić.Dodać sól,pieprz,jajko,bułke tartą,posiekana natkę i wymieszać.Farszem nadziewać pieczarki,układać na tacce do grillowania i piec na grillu aż pieczarki będą miękkie.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszne- też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    smacznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    coś innego na grill

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !