Sposób przygotowania

Fasolkę obrać i umyć, ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Wyjąć łyżką cedzakową i wyporcjować na talerze . Masło zrumienić, dodać bułkę tartą, przyprawić solą i octem. Fasolkę polać bułką , podawać z ziemniakami i mięsem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie jadłem jeszcze z octem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam fasolke, a tu jeszcze jakieś apetyczne danie widzę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !