Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka paryska 6 sztuk
ser edamski 4 plastry
masło 2 łyżki
majeranek 1/2 łyżeczki
keczup pikantny 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z serem

Kromki bułki posmarować z obu stron masłem. Obłożyć plastrami sera, posypać majerankiem, ułożyć na blasze. Piec przez 13 minut. Posmarować keczupem, po wyjęciu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wojr63 13.05.2012 19:01
robię podobne tylko ja dodaje zamiast majeranku zioła prowansalskie
Gabriela7 10.08.2011 14:57
fajne
Juleczka20 02.08.2011 11:04
lubię takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak