Sposób przygotowania

- Warzywa myjemy, osuszamy. Marchewki obieramy i kroimy na ćwiartki, a nieobraną cukinię na ósemki. Gotujemy na parze tak, aby warzywa były al dente. Pozostawiamy do ostygnięcia.
- Jogurt grecki mieszamy w misecze z oregano, posiekanym szczypiorkiem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz przyprawiamy do smaku.
- Układamy kolejno cukinię, bukiety marchewek zawiązane szczypiorkiem, dip jogurtowy i posypany dookoła posiekany bób.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Takie kulinarne dzieło sztuki
  • -1
    original
    Opublikowano

    anecia04

    prawda :) cudo i w dodatku do jedzenie, pozdrawiam Aneta Klimecka
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    dołączam się,prawdziwe arcydzieło ci wyszło na talerzu ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    sztuka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    piękne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Piękne i smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Super podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !