Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka przecinamy na dwie części tak by powstały 4 kawałki. Każdy kawałek smarujemy miodem z każdej strony, a następnie posypujemy przyprawami i grillujemy, aż będzie miękki. Majonez i jogurt mieszamy razem, a następnie doprawiamy pieprzem i wkładamy nasz sos do lodówki na ok. 20-30 min. Bułki przecinamy na pół. Dolną część smarujemy sosem, następnie nakładamy kawałek grillowanej piersi, 2 plasterki sera żółtego, plasterek papryki i w środek plasterek pomidora. Na wierzch liść sałaty zielonej i ponownie sos. Przykrywamy wierzchem bułki i grillujemy ok. 5-7 min. Smacznego !!

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pychota :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ekstra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !