Sposób przygotowania

Ziemniaki z poprzedniego dnia zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Paluszki surimi pokroić w kosteczkę.Pokroić natkę i dymkę.Wszystkie składniki włożyć do miski,dodać jajko,mąkę,sól,pieprz i wymieszać.Uformować placuszki(jak mielone),obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju z obu stron na rumiano.Podawać z surówkami.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Chętnie bym spróbowała:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Robilam bardzo podobne kotleciki - sa smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    inne wykorzystanie paluszków , trzeba koniecznie spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !