Sposób przygotowania

Plastry mortadeli naciąć tak,żeby była kieszeń i włożyć plastry sera.Jeżeli plastry sera są wielkości mortadeli,to mortadelę przeciąć na dwa plastry i między nie włożyć ser.Nadzianą mortadelę oprószyć czosnkiem i pieprzem.Jajko dokładnie roztrzepać widelcem.Zanurzać kotlety w jajku i obtaczać w bułce tartej.Smażyć na gorącym oleju(olej musi sięgać powyżej sera) z obu stron na rumiano.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Prze apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    proste ale jakie apetyczne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    kiedyś, dawno temu, moja Babcia robiła podobne...wieki całe ich już nie jadłam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    pyszne-robi?am

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !