Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z serc

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

opakownie mrożonej marchewki i groszku
70 dag pieczarek
5 ząbków czosnku
ostra paparyka
przecier pomidorowy
bulion
serca drobiowe 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z serc

serca gotujemy na bulionie aż zmiękną, serca wyjmujemy bulion odstawiamy. serca kroimy na połówki, na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy drobno posiekany czosnek. dodajemy serca , pokrojone pieczarki oraz mrożone warzywa. dusimy aż woda odparuje, dodajemy przecier i tyle bulionu aby składniki były przykryte doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak