Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz sercowo-grzybowy Eli
Można do sosu dodać śmietanę.Ja nie dodawałam.
serca wieprzowe | 4 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
czosnek | 4 ząbki |
kostka mięsna | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
paczka makaronu pełne ziarno | 400 g |
Bulion grzybowy | 1 sztuka |
podgrzybki | 300 g |
cebula | 1 sztuka |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: